30 dagen testrijden - Tevreden of omgeruild!

Published on 2022-11-07

U twijfelt nog over de aankoop van uw nieuwe e-bike? Bij ons kan u 30 dagen testrijden!

Wat zijn de retourvoorwaarden?


Termijn en retour: U kunt uw elektrische fiets terugbrengen door te bellen naar 010/24.59.00 binnen de 30 kalenderdagen (factuurdatum).
De fiets moet binnen 30 kalenderdagen (factuurdatum) na aankoop op uw kosten worden teruggebracht naar de winkel waar de fiets is gekocht.

Staat van de fiets: Voor een volledige terugbetaling is het belangrijk dat u de fiets in bijna nieuwe staat, perfect werkend en onbeschadigd terugbrengt. De fiets moet schoon worden geretourneerd en met alle accessoires die bij de aankoop zijn meegeleverd (oplader, sleutels en andere accessoires).

Maximaal aantal kilometers: dit aantal kilometers wordt door ons gecontroleerd. Als u een elektrische Trekking-, Stads-, Race-, Cargo- of Vouwfiets hebt gekocht, kunt u de fiets retourneren op voorwaarde dat er niet meer dan 100 km op de teller staat.
Als u een elektrische MTB hebt gekocht, mag u de fiets retourneren op voorwaarde dat er niet meer dan 50 km op de teller staat.

• Dit aanbod geldt niet voor leasing, andere financieringen of fietsen die worden aangekocht in het kader van een bedrijfsfietsenplan.

De verkoopfactuur moet worden voorgelegd wanneer de fiets wordt geretourneerd (met name om de gegevens te controleren, diefstal of ander misbruik te voorkomen).
De retourvoorwaarden zijn cumulatief. Indien niet wordt voldaan aan de retourvoorwaarden (geheel of gedeeltelijk), behoudt Barracuda zich het recht voor om naar eigen goeddunken het retour te weigeren of een korting toe te passen op de fiets (d.w.z. u een tegoedbon te geven die minder waard is dan de aankoopprijs).

Als aan de retourvoorwaarden is voldaan:

• Wij verbinden ons ertoe uw fiets terug te nemen in ruil voor een tegoedbon ter waarde van het totale bedrag dat voor de fiets werd betaald (exclusief accessoires en onder voorbehoud van een eventuele korting, zie hierboven).

• Het voor de fiets betaalde bedrag wordt op uw klantenrekening gecrediteerd.

• Deze waardebon is 30 kalenderdagen geldig en kan in alle 13 winkels worden gebruikt. Als de bon niet binnen de gestelde termijn wordt gebruikt, is hij niet meer geldig. De klant kan geen terugbetaling vragen.

• Per klant wordt slechts één fiets omgeruild.

De waardebon kan in geen geval worden terugbetaald in cash, zelfs niet gedeeltelijk.

Posted on Nieuws

Een fiets vinden?

U heeft een vraag?