De Cube Fold Hybrid plooit zich naar uw wensen!

Published on 2023-12-01

Een elektrische vouwfiets met Bosch motor die helemaal als een "grote" fiets rijdt, maar die makkelijk meekan in het openbaar vervoer en nauwelijks plaats inneemt in een appartement of een mobilhome??

De elektrische fiets is op zich al een super-efficiënte manier om je te verplaatsen. Een opvouwbare elektrische fiets daarentegen is de ultieme oplossing om het stadsverkeer aan te kunnen. Dankzij het ingenieuze vouwmechanisme van de Cube Fold Hybrid en de geïntegreerde handgreep kunt u hem gemakkelijk opbergen in de trein, in de kofferbak van uw auto, in een kast thuis... waar u maar wilt.
Of u nu naar uw werk gaat, boodschappen doet of op vakantie gaat, met de kracht van de Bosch motor en het praktische ontwerp wordt deze fiets al snel uw onmisbare metgezel.

Verkrijgbaar met een derailleur of Shimano Nexus naafversnelling en met Bosch Performance (65 Nm) of Active Plus (50 Nm) motor. Bekijk de video om te zien wat deze prachtige 'kleine' fiets voor jou kan betekenen en kom snel naar de winkel voor een proefrit!

Check hier de beschikbaarheid van de verschillende modellen!

 

Posted on Nieuws

Een fiets vinden?

U heeft een vraag?