Orbea/Stromer Test Days in WAVER !!

Published on 2024-04-09

Wanneer? Zaterdag 13 en zondag 14 april: Kom de nieuwe Orbea Rise en Orbea Wild elektrische mountainbikes uitproberen op ons lokaal parcours. Eerder naar snelheid op zoek? Het Zwitserse Stromer zal ook aanwezig zijn met hun volledige assortiment zodat je de beste speed-pedelecs op de markt kunt uitproberen.

Orbea/Stromer testdagen in WAVER! GRATIS

Wanneer? Zaterdag 13 en zondag 14 april van 10.00 tot 17.00 uur.

Waar? Barracuda WAVER: Avenue Zénobe Gramme, 16. 1300 Waver.

ORBEA en STROMER zullen aanwezig zijn met een vloot testfietsen in alle maten. Kom de nieuwe Orbea Rise en Orbea Wild elektrische mountainbikes uitproberen op ons lokaal parcours. Geïnteresseerd in GRAVEL? De Orbea Terra (aluminium en carbon) kunnen worden getest op een speciaal parcours. En als je op zoek bent naar snelheid, dan zal Stromer aanwezig zijn met het volledige assortiment, zodat je de beste speed-pedelecs op de markt kunt testen.

Registreer je GRATIS voor de ORBEA-tests via de link: https: //www.eventbrite.es/e/orbea-test-the-barracuda-company-tickets-872753317667

Het parcours duurt ongeveer een uur, met vertrek om 10.00, 12.00, 14.00 en 16.00 uur. De GPX zal de komende week online beschikbaar zijn, of direct in de winkel.

GRATIS registratie voor de STROMER testritten via deze link: https: //forms.gle/rGo6UdWTNXmu5xKV6

 

Het evenement is GRATIS, we vragen wel een identiteitskaart achter te laten tijdens de testrit. Neem je eigen pedalen (indien klikpedalen), helm en fietskleding mee.

 

We kijken uit naar je komst!

Posted on Nieuws

Een fiets vinden?

U heeft een vraag?