Iedereen heeft recht op bescherming van zijn persoonlijke gegevens

The Barracuda Company (“TBC”) respecteert het recht van zijn gebruikers om geïnformeerd te worden over de manier waarop hun persoonlijke gegevens worden vergaard en behandeld. Voor het gebruik van gegevens die u rechtsreeks of onrechtstreeks kunnen identificeren wordt het principe van het strikte minimum gehanteerd. Onderstaand privacybeleid stelt u in staat te begrijpen op welke manier wij informatie vergaren die de gebruikers van barracuda.be kunnen identificeren.


barracuda.be werd dus ontworpen om het gebruik van uw persoonlijke gegevens tot een strikt minimum te beperken en het doeleinde waarvoor deze gegevens werden opgehaald en/of gebruikt niet te overschrijden. Uw persoonlijke gegevens worden niet gebruikt wanneer wij u een service aanbieden aan de hand van anonieme gegevens (bijvoorbeeld enquête met het oog op verbetering van de kwaliteit van onze diensten) of op andere manieren die TBC in de mogelijkheid stellen u te identificeren, tenzij in gevallen waarin dit noodzakelijk is, of op vraag van overheden of politie (informatie mbt bezoeken op onze website of aanvraag van IP adres). TBC bepaalt de doeleinden en manieren om uw persoonlijke gegevens te gebruiken, ook voor veiligheidsdoeleinden, aangezien TBC de persoonlijke gegevens van de gebruikers van barracuda.be controleert.

Inzage, wijziging of verwijdering van uw persoonlijke gegevens.

Voor inzage, wijziging of verwijdering van uw persoonlijke gegevens vragen wij ons schriftelijk of per e-mail te contacteren met vermelding van uw adres of e-mail alsook uw naam en voornaam om uw identiteit te bevestigen.

  • per e-mail op info@barracuda.be

  • per post naar The Barracuda Company sprl ("TBC"), onze kantoren, op het volgende adres: rue de Genleau 107, 1380 - Lasne, België.

U kan ook steeds uw persoonlijke gegevens wijzigen via onze website, op "Uw account", "Mijn persoonlijke gegevens". Als u uitschrijft worden uw gegevens op geen enkele manier meer verwerkt.